header

tea

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in wandelvakanties onder leiding van een gids in het Clwydian gebied in Noord-Wales.  Dit is een keten van golvende heuvels uitgestrekt over een gebied van 160 km2 waarvan de hoogste berg, genaamd Moel Famau, met zijn top van 554 meter, in het midden ligt.

In 1985 is dit gebied, door de Europeese Gemeenschap, uitgeroepen tot een Nationaal Park.

De vallei van Clwyd biedt een wijds heidelandschap geaccentueerd door kleine velden, afgebakend met heggen en bebossing in de wat lagere delen.

Ervaar de traditionele sfeer in de dorpjes van Wales met z'n vele tearooms en kunstateliers die verbonden zijn met de geschiedenis van het land.  Gelinkt aan de historie van het gebied vanaf onze jaartelling, de periode van het Romeinse Rijk, de donkere middeleeuwen naar de dag van vandaag.

Wij halen u op in een straal van 125 km rond de plaats Denbigh en brengen u naar uw comfortabele accomodatie zoals bijvoorbeeld het Oriel Country Hotel, met onder andere een sportzaal en een gezondheidscentrum, of het Beaufort Park Hotel in Mold.  Wanneer u liever een accomodatie in een van de dorpjes wilt, of uw eigen appartement, is dit eveneens mogelijk.

Wij bieden u een wandedelvakantie op maat, aangepast aan uw wensen en budget.   De wandelingen staan onder leiding van een ervaren gids die veel bijzonderheden over de omgeving weet te vertellen.

U kunt kiezen uit wandelingen van plaats naar plaats zoals bijvoorbeeld over Offa's Dyke van Nant-Y-Garth naar Prestatyn, of rondwandelingen.

Uw betaling wordt zeker gesteld door een Trust fonds, volgens onze voorschriften, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het financiële deel van uw vakantie.

Als u een persoonlijk advies wilt, kunt u kontakt opnemen met enquiries@walkinginwales.com

 

terug

Looking after you - EVERY STEP OF THE WAY